20.9.16

Dit laaiende vuur

Dit laaiende vuur
Estelle Laure

Wanneer de moeder van de 17 jarige Lucille en haar jongere zusje Wren in de steek laat omdat ze alles niet meer aan kan, staat Lucille er alleen voor. Er komen steeds meer en meer rekeningen die afbetaald moeten worden en buren beginnen zich met Lucille en haar zusje te bemoeien. Om alles normaal te doen laten lijken neemt Lucille een bijbaantje om de rekeningen af te betalen en om eten te kopen voor haar zelf en haar zusje.

Maar dat is niet haar enige probleem, ze wordt ook nog is hopeloos verliefd op een jongen die verboden terrein is. Ze mag niet verliefd op hem zijn om twee redenen. 1) Het is de tweelingbroer van haar beste vriendin. 2) Hij heeft al heel lang al een vriendin. Maar wat nou als alles mis gaat en hij de enige is die er voor haar is en die haar wilt helpen?

Ik vond dit een heel leuk en vermakelijk boek om te lezen. Door de schrijfstijl van de schrijfster voelde het boek heel echt aan, de emoties van de hoofdpersoon kwamen heel goed over en ik kon het heel goed begrijpen. Ik voelde echt hoe de personen zich allemaal gevoeld moest hebben en dat vind ik echt heel erg leuk en goed aan het boek. Het is zeker een aanrader om te lezen!

Gelezen door Eva (14 jaar)