19.9.12

100% Beverly (3)

100 % Beverly
Nikki Smit

Beverly – Anne (Spreek je uit als Beverly – EN) is een meisje van ongeveer 14 ze is een beetje verwend en ze is een echte IT -  GIRL  en ze zoent met elke lekkere jongen die ze tegen komt. Haar moeder is een super hippe moeder die ook van mode , nagels lakken & lekkere mannen houdt, maar op een dag komt Beverly thuis en zit haar moeder met een boer op de bank hij heet Bob en
komt uit Twekkelerveld . Beverly vindt Bob vreselijk met zijn tuinbroek en buitensloffen.
De hoofdredacteur van de Cosmogirl vraagt aan Beverly of ze wel eens echt verliefd is geweest of dat ze allen met jongens zoent voor de lol.
Beverly besluit echt verliefd te worden om de Cosmogirl  te bewijzen dat ze echt wel verliefd kan worden. Maar het lukt haar niet om maar 1 leuke jongen uit te zoeken.
Op een dag komt de Teun zoon van Bob logeren en Beverly had een boer verwacht maar er staat een eens een super god voor de deur.
 Beverly denkt dat Teun Gay is omdat hij Palph Lauren sokken draagt omdat hij gevijlde nagels heeft omdat hij Justin Bieber op zij  I pod heeft en niet op haar flirt singalen reageert.
Beverly is blij want ze denkt dat ze eindelijk een homo vriendje heeft.
Beverly komt er ook achter dat ze blut is en als ze haar modellen bureau waar ze werkt belt voor een nieuwe klus krijgt ze te horen dat ze falliet zijn.
 Beverly  MOET geld hebben en besluit haar kat Gucci in te schrijven voor een kattenshow.
Beverly komt steeds meer in de problemen.

Ik vond dit wel een leuk boek maar wel een beetje standaard het gaat over jongens, zoenen & mode. Maar deze is wel vind ik het leukst uit de 100% reeks.
Ik denk dat de meisjes die van de 100% boeken houden dit een hele leuke zullen vinden.
De voorkant ziet er cool en grappig uit maar wel een beetje te roze.
De schrijfstijl vindt ik wel goed, leuk, modern & en je leest er zo doorheen.

Gelezen door Annelinde (12 jaar)