20.8.14

Superhelden.nl (5)

Superhelden.nl
Marcel van Driel

Superhelden.nl is geschreven door Marcel van Driel. Het gaat over Iris die sinds haar vader dood is niets anders meer doet dan gamen. Het liefste nog Superhelden.nl. Iris is er zelfs zo goed in dat ze wordt ontvoerd door de mysterieuze mr. Oz om een echte Superheld te worden!

Superhelden.nl is een erg leuk en spannend boek. De echtheid ervan is ongelofelijk en goed geschreven. Het boek zit echter wel zo vol met verwijzingen naar bekende films en boeken dat je er af en toe een beetje moe van wordt. Ook lijken sommige delen van het boek meer op een aflevering van wie is de mol dan op een levensgevaarlijk scenario.
Het boek is erg leuk om te lezen en dankzij de snelle manier van vertellen blijf je constant gefocust en raak je geen moment verveeld. Hierdoor heb je jammer genoeg het boek wel heel snel uit. Ook worden er soms gedeeltes van het verhaal veel te snel duidelijk gemaakt. Waardoor het moeilijk wordt om mee te leven met de hoofdpersoon.
Ik denk dat Superhelden.nl een goed boek is voor kinderen die een niet al te lang boek willen lezen. En dat bruist van de spanning en sensatie. Het boek is geen meesterwerk of een bestseller, maar gewoon heel erg leuk om te lezen.

Gelezen door Peer (13 jaar)