24.12.13

Brainwash (3)

http://www.denieuweboekerij.nl/boeken/kinderboeken/14-jaar-en-ouder/brainwash
Carry Slee, schrijfster van:
Brainwash

Brainwash gaat over twee zussen, Elise en Noami, die van het platteland in de stad gaan wonen. Elise werkt heel hard, als ze promotie maakt kan ze het niet meer aan en wordt ze steeds geconfronteerd met haar jeugd daardoor wordt overwerkt. Dan komt ze Rafael tegen die zegt dat hij weet hoe ze weer rust in haar kop kan krijgen. Zo komt ze in de Art te recht een sexte die alles opgeven voor hun leider Jonathan.
Ondertussen heeft Elise, voor het eerst sinds haar ex-vriend Eric verongelukte, een vriendje, Jelle. Jelle heeft geen eigen huis en geen werk. Elise weet dan ook niet goed of ze wel een relatie met hem moet beginnen. Later in het boek krijgen Elise en Jelle wel een relatie, en proberen ze Noami  bij de sekte vandaan te houden.

Ik vind het een erg leuk boek. ik vind het ook heel interessant dat ze steeds gedachten en beelden van vroeger krijgen. Ook is het heel goed dat je uit verschillende mensen wordt vertelt want als de andere persoon lang niet had gepraat raakte je soms die genen even kwijt. Verder vind ik het een heel bijzonder boek en ik raad het zeker aan.

Gelezen door Mijntje (15 jaar)