7.5.16

Rover gezocht

Rover gezocht
Udo Weigelt

“Net toen hij dat besluit had genomen hoorde hij een heldere stem die riep: ‘Halt! Geen beweging! Dit is een overval!’ Het gebeurde zo plotseling dat Finn ineenkromp, hoewel hij direct hoorde dat het een meisjes stem was, en hij niet bang was voor meisjes. Maar toen hij zag hoe het meisje tevoorschijn kwam vanachter de bomen en struiken, dacht hij dat er misschien ook meisjes waren die hij maar beter uit de weg kon gaan.”

Finn woont in Ignaziƫ, Ignaziƫ bestaat uit een eiland en is heel klein. Er wonen ook weinig mensen, maar ondanks dat heeft niet iedereen wat te doen, sterker nog wachtmeester Ravenhorst heeft niks te doen! En hij wil ook niet van beroep veranderen. Hij wordt ziek omdat hij zich overbodig voelt, en om hem beter te maken gaat Finn op zoek naar een rover. Hij komt erachter dat het nog best lastig is om een echte rover te vinden, en hij moet ook nog uitkijken voor de spionnen en kraaiheksen van hertog Zaban de wrede heerser van het noordrijk. Hij komt van alles tegen maar rovers?

Ik vond rover gezocht heel fijn lezen, ik had hem dus heel snel uit. Verder geen tips voor dit boek dus LEZEN!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik schat dit boek voor 8 tot 10 jaar.

Vond je dit boek leuk? Lees dan ook:
1. De Fantasia serie
2. De vreselijke tweeling
3. De verschrikkelijke badmeester
4. De gruwelijke generaal

Gelezen door Emma (11 jaar)