29.1.13

Inside out


Inside out
Maria V. Snyder

Trella  is een meisje dat in binnen woont. Ze is een sloof  een sloof is iemand die werkt voor de oppers. Ze weet als geen ander hoe de buizen in elkaar zitten en is er bijna altijd ze vindt het vreselijk om tussen de andere sloven te leven op de onderste niveaus.

De enige vriend die ze heeft is Cogon hij is populair en iedereen vindt hem aardig.

De sloven zijn onder een soort dwang van de oppers de oppers houden de sloven voor dat ze als ze goed werken en zich gedragen er een heerlijke tijd voor ze zal komen.

Maar  de oppers hebben niet alles meer op orde eb het begint uit de hand te lopen als Cogon Trelle voorstelt aan gebroken man.

Gebroken man is een profeet  Trella denkt dat hij “ weer “ een profeet is die door de oppers gestuurd  is. Maar Gebroken man is niet “weer “ zo’n profeet. Hij vraagt Trella om hem te helpen de oppers ten onder te brengen. Na lang nadenken besluit ze om hem te gaan helpen. Het heeft grote gevolgen voor heel binnen.

Ze beleeft heel veel dingen en raakt op het eind een goede vriend kwijt.

Als je wil weten wie dat is en hoe dit leuke boek afloopt zeg  ik LEZEN.


Ik vond dit een super leuk boek.

Op de voorkant stond aanrader voor fans van de hunger games en dat ben ik en het klopte helemaal het leek op de hunger games maar op een eigen manier.nHet is een best spannend boek dus zoizo 12 +.

De voorkant ziet er leuk en mysterieus  uit.

Ik zeg LEZEN.


Gelezen door Annelinde (13 jaar)